[Open] Fullscreen doesn't run smooth

All about playing the game. Tips, tricks, and how to resolve problems. For fans of the game, do not treat this like a support system!
Windowed mode seems to run smooth fine, but in fullscreen, it runs jittery. Does anybody have a solution for this?

Below are my specs:
GPU: GeForce GTX 970
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
Memory: 16.00 GB RAM (15.88 GB usable)
Current resolution: 1920 x 1080, 60Hz
Operating system: Microsoft Windows 10 Home
Last edited by MeaKitty on 24 Jan 2016 04:13, edited 2 times in total.
Reason: moved to the right place

User avatar
 
Posts: 10

That's... ODD! Have you tried different fields of view?

User avatar
 
Posts: 1371
Location: St. Louis, Missouri, USA

Yes, it doesn't seem to help. Also to be clear, it not like it's a slideshow or anything, I can just feel that it's not smooth.

User avatar
 
Posts: 10

Do you have other programs running? Video capture stuff, antivirus, etc?

User avatar
 
Posts: 1371
Location: St. Louis, Missouri, USA

I did have Geforce ShadowPlay running, but that was one of the first things I tried to turn off, still no difference.

User avatar
 
Posts: 10

I have also attempted to turn off Windows Defender, no change.

User avatar
 
Posts: 10

Have you tried boosting the priority in taskmaster?

User avatar
 
Posts: 768
Location: New Jersey

I went ahead and recorded what it looks like. Like i said, it's not a slideshow, it just doesn't feel good.

https://www.youtube.com/watch?v=nPgLjl7DbrY

User avatar
 
Posts: 10

It's private I can't view it. :/

User avatar
 
Posts: 768
Location: New Jersey

I have tried boosting the priority, didn't help... thanks though

User avatar
 
Posts: 10

Next

Return to Crashlands Gameplay

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests